Jump to content

 • deiu

  Fondator
  • Content Count

   42
  • Joined

  • Last visited

  Community Reputation

  4 Neutral

  About deiu

  • Rank
   Administrare Generala

  Recent Profile Visitors

  149 profile views
  1. deiu

   Vreau sa aiba aceasi dimensiune ca in imaginea pusa de mine si fundalul sa fie alb si dedesupt de litera sa dcrie YouTube micut si cu alta culoare
  2. deiu

   Salut Vreau sa imi faceti si mie litera U, dar sa fie in felul asta, fix cum e litera D din poza https://imgur.com/a/kpBtcYK Si undeva mic sub acel U sa scrie si YouTube
  3. deiu

   Acceptat. Te astept pe ts sa discutam!
  4. deiu

   Respins. Fii mai activ pe ts si revino cu o noua cerere!
  5. deiu

   Astept un raspuns / o dovada din partea lui DMC
  6. deiu

   Ceas
  7. Serverul e deschis. RPG.BALCANI.RO te astept
  8. deiu

   Mersi man!
  9. Salutare tuturor. Doresc sa deschid un server de SA;MP, vreau sa fac un proiect destul de mare si frumos. Caut oameni care sa se implice in staff. - Momentan serverul este in versiunea BETA. Revin cu informatii pe viitor. Cei interesati sunt rugati sa lase reply acestui topic. Nick: Varsta: De cat timp joci SAMP?: Cu ce ai putea ajuta serverul?: Deasemenea astept si propuneri despre cum sa fie GameModeul, propuneri despre noi sisteme care sa fie implementate. In curand o sa anunt cand puteti intra pe server pentru teste!
  10. deiu

   EXEMPLU : SCHIMB cont de steam SCHIMB "X" cu "Y" MODEL POSTARE *Nume pe forum: *Date de contact: *Produsul care îl schimbi: *Descrierea produsului tău: * Alte precizări: *Dovadă produs (ss) : * Produsul/Suma care o/îl doreşti în schimb: *Descrierea produsului : * Doreşti intermediar? :
  11. deiu

   EXEMPLU : Cumpăr cont de steam / Cumpăr server CSGO MODEL POSTARE: *Nume pe forum: *Produsul care doriți să-l cumpărați : *Descriere produs: *Modalitate de plată: *Preţul pe care îl doriți: *Date de contact: Alte precizări: * Oferiți primul :
  12. deiu

   ATENTIE ! Dacă nu aveţi poze cu produsul pe care doriţi să îl vindeţi subiectul va fi arhivat si închis. Dacă nu postaţi o modalitate de contact subiectul va fi arhivat si închis. Nerespectarea modelului se va sancţiona cu warn. Câmpurile cu * trebuiesc completate obligatoriu!!! +EXEMPLU : Vând cont de steam / Vând server CSGO MODEL POSTARE: *Nume pe forum: *Produs scos la vânzare:: *Descriere produs: *Modalitate de plată: *Preţ produs: *Date de contact: Alte precizări: *Dovadă produs (ss) :
  ×
  ×
  • Create New...